Szolgáltatások

Nyomkövetés

Pontos útvonal kimutatás személy-, tehergépjárművek és kisteherautók üzemeltetői részére.
 • Az online térkép segítségével Ön mindig pontosan tudhatja, hogy gépjárművei mikor hol járnak, mikor hagyták el a telephelyet, mikor érkeznek meg a célállomásra.
 • A járművek automatikus követése funkcióval Ön folyamatosan szem előtt tarthatja a követett gépkocsit, az mindig a monitor közepén jelenik meg.
 • Lehetőség van több járművet is folyamatosan figyelni, ilyenkor a képernyőn az összes bejelölt jármű egyszerre látható. Ennek segítségével azonnal tudhatja, ha a valamely járműve megérkezett-e a célállomáshoz, illetve láthatja az elmúlt kb. 10 perc útvonalát, egy önmaga után húzott csóva formájában.
 • A járművek ikonja változik aszerint, hogy mozog vagy áll a gépkocsi. Erre az ikonra kattintva azonnal fontos információkhoz juthatunk, például a gépkocsi pillanatnyi sebességével, vagy az egyes bemeneti értékekkel. Ez az ikon változtatható aszerint, hogy ön milyen járműtípust akar megjeleníteni, valamint választható iránymutató nyíl is a jármű ikonok helyett.

Útdíj

Utólagos útdíj fizetés
 • Az általunk forgalmazott készülék teljes körűen alkalmas a hazai e-útdíj fizetéshez szükséges adatszolgáltatásra vonatkozó követelmények teljesítésére. Ez által időt takarít meg és kényelmesen tehet eleget útdíj-fizetési kötelezettségének. E mellett más, nyomkövető szolgáltatásokat is igénybe vehet, mellyel növelheti versenyelőnyét a konkurenciával szemben.
 • Ha Ön az e-útdíj rendszeréhez a flottakezelő szolgáltatásával csatlakozik, elkerülheti az esetleges büntetéseket, így vállalkozásának költséghatékonyságát növelheti.
 • Flottakezelő GPS szolgáltatásunkkal az e-útdíj fizetése kevesebb rizikófaktorral dolgozik: Fedélzeti eszköz segítségével egyszerűbben, kényelmesebben végezhető a bevallás, illetve az útdíj-fizetés, de így is oda kell figyelni néhány fontos dologra. A fedélzeti eszköz segítségével történő útdíj-fizetésnél már az utazás előtt érdemes ellenőrizni, hogy a fedélzeti eszköz hozzá van-e rendelve az adott járműhöz és a folyószámlán rendelkezésre áll az úthasználathoz szükséges egyenleg.

Utólagos útdíj fizetés

Pontos útvonal kimutatás személy-, tehergépjárművek és kisteherautók üzemeltetői részére.
 • A Setech Flotta Kft. utólagos díjfizetési megoldást (PostPaid fizetés) kínál az útdíjas rendszerben. A szolgáltatás lényege az, hogy az útdíj köteles autók útdíját nem egy előre feltöltött folyószámláról vonja a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató, hanem az Úthasználó utólagosan fizetheti meg azt, az általunk kiállított számla alapján, mely a tényleges útdíj használat összegét tartalmazza. Az útdíj megfizetéséhez szükséges fedezetet a Setech Flotta Kft biztosítja, s garantálja az egyenleg lefogyásának elkerülését, így Ügyfeleink mentesülnek a saját folyószámla egyenlegének  állandó figyelésétől, feltöltögetésétől, és az ebből eredhető büntetések lehetősége is ki van zárva.

  A lefogyasztott útdíjat havonta egy, vagy két ( megegyezés szerinti ) időpontban  számlázzuk.

Üzemanyagfigyelés

Figyelemmel kísérheti járművei üzemanyag fogyasztását és bármikor ellenőrizheti a tankolásokat.
 • Ezeket az adatokat közvetlenül a jármű vezérlőjéből nyerjük ki. Ilyen adatok a tank aktuális telítettségi szintje és az elfogyasztott üzemanyag mennyisége. Az üzemanyag figyelésnek hála, Ön képes lehet kiszűrni a munkahelyi visszaéléseket, valamint egyszerűsíthető a költségek elszámolása.
 • A rendszer segítségével Ön lekérhet üzemanyag-fogyasztási kimutatásokat, ami egy adott időszakra megmutatja, hogy a gépjármű mennyi üzemanyagot fogyasztott. Ezek a kimutatások letölthetők, kinyomtathatók.
 •  

Riasztások

Szükség esetén azonnali riasztás, a saját operátori központ segítségével. Az év minden napján elérhető.
 • Valós idejű riasztások 
 • A riasztások funkció használatával különböző riasztásokat aktiválhat járműveihez, amelyekről e-mail, vagy a szolgáltatási felületen megjelenő értesítéseket vehet igénybe.
 • Konfigurálható riasztás típusok:
  • Terület alapú riasztás (Geofencing) esetében a POI-kal meghatározott területekre történő belépésről, kilépésről, illetve megállásról kaphat értesítést.
  • A Határátlépés riasztás beállításával, Ön figyelemmel kísérheti, hogy mely országokba történt járműveivel be- és kilépés.
  • Tanksapkanyitás riasztásnál értesítést kap arról, hogy mikor történt a beállított jármű/járművek tanksapkájának nyitása illetve zárása.
  • Dátumhoz köthető esemény riasztása estén többféle lehetősége is nyílik. Rendszerünk értesíti például jogosítvány, autópálya-matrica, CASCO vagy kötelező biztosítás lejárata vagy műszaki vizsga esedékessége esetén, de akár egyéni esemény beállítására is nyílik lehetőség.
  • Megtett kilométerhez köthető eseménynél hozzárendelheti a következő esedékes szervizt, vagy egyéni riasztási eseményeket is létrehozhat.
  • GSM kapcsolat kimaradás riasztás funkciója a kiválasztott járművekre vonatkozóan figyeli, hogy a nyomkövető eszköztől érkezik-e adat. Amennyiben a beállított értesítési időküszöbön belül nem érkezik semmilyen adat, a rendszer riasztási eseményt generál.
  • A helyben járatott motor riasztásnál a motor megengedett időtartamon túl történő helyben járatása vált ki riasztási eseményt. Ennél a riasztástípusnál a rendszer a jármű sebességét és a motor fordulatszámát figyeli, ezért ezen riasztástípus működéséhez szükséges a CAN Adapter beépítése a járműbe. 
  • A megállás alapú riasztásnál a kiválasztott jármű(vek) a megadott megengedett időtartamon túl történő megállása vált ki riasztási eseményt. A megállás bárhol történhet a megadott kivétel POI-k vagy útvonalak kivételével. 

Sofőrazonosítás

Közelítőkártya vagy tasztatúra segítségével könnyen azonosíthatja sofőrjeit. Próbálja ki most!
 • Ez a funkció elsősorban akkor hasznos, ha egy járművet több sofőr is használ. Indításkor a választott azonosító modul (RFID, Dallas, Tasztatúra) automatikusan hozzárendeli a járműhöz az aktuális sofőrt, így Önnek nem kell erre külön időt szakítani, a rendszer elvégzi ezt Ön helyett. A sofőrök nevei automatikusan felkerülnek a menetlevelekre is. Ennek a megoldásnak köszönhetően egyszerűen visszakereshető ki, mikor, hol, mennyit használta a gépkocsit.
 • Ezeknek az adatoknak köszönhetően egyszerűsödik a bér- és költségelszámolás.
 • A sofőrazonosítási funkció vagyonvédelemre is használható, mert kérhető, hogy az azonosítás használata nélkül ne tudják elindítani az autót.