Kik vagyunk?

Társaságunk a Setech Flotta Kft., 100% magyar tulajdonú cég. Több, mint 15 éve vagyunk jelen a magyarországi piacon, ahol is GPS – GPRS alapú flottakövető rendszereket forgalmazunk, illetve üzemeltetünk.

Setech Flotta szolgáltatás

A Setech Flotta szolgáltatás egy nagyon könnyen kezelhető rendszer, mely gyorsan és hatékonyan mutatja be az adott cég jármű használatát, költségeit. A járműpark mozgása Online nyomon követhető a rendszer segítségével. A cég managementje számára pontosan bemutatja a tevékenységük kihasználtságát. A rendszer egyéb számos kimutatást biztosít, melyek segítenek a gépjármű mozgásának koordinálásban, kontrolljában. Továbbá segítséget nyújt a cégek számára a karbantartások szervezésében.

Online követés, átláthatóságot segítő funkciókkal

Személyre szabható kimutatások reggelente az Ön email fiókjában

 
Elemzéseket támogató grafikonok térkép támogatással
A Setech Flotta flottakövető rendszere Magyarországon, és az EU területén is online elérést biztosít több ezer gépjármű számára, és ez a szám napról-napra növekszik.

Legyen szó bármilyen járműről

A Setech Flotta Kft. szolgáltatja az Önnek szükséges megoldásokat

Személyautó

Segítünk elkülöníteni a hivatali és magánutakat. Indításgátló és sofőr azonosító rendszerinkkel megnehezítjük a gépjármű rossz kezekbe kerülését.

Kishaszongépjármű

Szolgáltatásaink segítségével az online nyomkövetés mellett, kontrollálhatja flottája üzemanyag fogyasztását, az időszakos szerviz igényét, gépjárművezetői munkáját, a megtett utakról a jogszabályoknak megfelelő E-menetlevelet állítunk ki.

Tehergépjármű

Modern fedélzeti eszközeink segítségével a jármű komputeréből olvassuk ki a szükséges információkat, s a teljeskörű flottakövetési megoldások mellett az útdíj bevallás terhét is levesszük a válláról.

Munkagép

A klasszikus flottakövetés mellett a munkaóra vagy az egyes eszközök használatának kimutatása sem okoz gondot, legyen szó akár daru, vagy differenciál zár működtetéséről, vagy tanksapka nyitásról.

Miért válasszon minket?